COVID-19

Junts frenem la corba

Seguint les recomanacions realitzades per les autoritats sanitàries i governamentals respecte a la COVID-19, la Clínica Dental Sabrià ha implementat de forma immediata un pla que afectarà el funcionament de la clínica.


L'objectiu és garantir la salut dels nostres pacients, proveïdors i personal. Per això, i davant d'aquesta situació hem rehabilitat la clínica i adaptat la tecnologia, hem adoptat nous protocols de seguretat i seguirem formant a tot l'equip per seguir atenent els nostres pacients amb la màxima seguretat i garantia com ho hem fet fins a dia d'avui. 


A continuació, mostrem una serie de recomanacions per atendre a la clínica. Recordar-li que si té hora de visita i desenvolupa algun signe respiratori, malestar, febre, sospita que pot tenir la malaltia o ha estat en contacte amb un confirmat, ha d’avisar immediatament per postposar-li la visita.

NOSALTRES
Clínica Dental Sabrià

01

Ha de venir sense acompanyants. Si es tracta d'un menor o una persona que requereix assistència s'acceptarà un únic acompanyant.

Clínica Dental Sabrià

02

Se li donaran una serie d'instruccions i se li demanarà que es netegi les mans amb un gel hidroalcohòlic durant 20 segons.

Clínica Dental Sabrià

03

En cas improbable de creuar-se amb un altre pacient a la clínica haurà de mantenir una distància d'almenys 2 metres.

Clínica Dental Sabrià

04

És aconsellable venir sense equipatge, patinets, bicicletes o bosses de la compra

Clínica Dental Sabrià

05

El pacient ha d'arribar a l'hora. Mentre no és atès, haurà d'esperar a on se li indiqui. Queda prohibit desplaçar-se de la clínica sense autorització del personal del centre.

Clínica Dental Sabrià

06

En finalitzar la visita acomiadar-se sense donar la ma.

© 2021 Clínica Dental Sabrià Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital